Apasati butonul din partea dreapta a ecranului pentru a inchide aceasta fereastra. Close

Despre noi

Daca iti place sa te informezi inainte de a-ti rezerva vacanta, daca ai nevoie de un ghid al destinatiei pe care o vizitezi, daca esti in cautarea celor mai bune oferte dar mai ales daca iti place sa calatoresti, DestinatiiOnline a fost creat special pentru tine.

De ce DestinatiiOnline? Exista o multime de locuri frumoase de vizitat, iar prin DestinatiiOnline ai garantate cele mai mici tarife pentru oricare dintre acestea. Datorita partneriatului cu cei mai buni provideri de servicii turistice iti poti rezerva din timp bilete de avion la preturi promotionale, iti poti stabili propriul program in timpul vacantei rezervand o masina si te poti caza la hotelul tau preferat platind cel mai mic tarif de pe piata.

Din ghidurile de vacanta de pe blogul Destinatii Online vei afla care sunt hotelurile cu cele mai bune review-uri, care sunt companiile care zboara catre destinatia aleasa de tine, cand este cel mai bine sa mergi in vacanta, care sunt cele mai interesante restaurante, baruri si cafenele, ce poti sa vizitezi si ce excursii poti sa faci in jurul orasului ales, pentru a fi sigur ca ai folosit la maxim toate posibilitatile de recreere din destinatia respectiva. Ghidurile de vacanta sunt create de catre membrii echipei DestinatiiOnline, care au vizitat personal orasele descrise.

E simplu! Informeaza-te, apasa "Cauta" si organizeaza-ti o vacanta de neuitat.

Destinatii Online este un proiect Exclusif, prima agentie romaneasca specializata pe destinatii exotice.